Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Σχολιασμός της ΔΑΚΕ για την συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας

Συνάδελφοι,

Την Δευτέρα 8/12 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπίας του ΚΔΣ της ΕΕΤΕΜ με τον Υπουργό Παιδείας, κο Ευριπίδη Στυλιανίδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε -παρά τις "κορώνες" στην ανακοίνωση της ΕΕΤΕΜ-, μετά από από παρέμβαση της παράταξης της ΔΑΚΕ, καθώς ζητήσαμε η προγραμματισμένη συνάντηση του Υπουργού με την παράταξη, που είχε οριστεί για την ίδια ημέρα και ώρα, να γίνει με το ΚΔΣ της ΕΕΤΕΜ.

Μετά τη συνάντηση, δηλώνουμε σαφώς αισιόδοξοι. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις τοποθετήσεις και τη στάση του Υπουργού. Σημειώνουμε ότι εποικοδομητική ήταν και η στάση του προέδρου της ΕΕΤΕΜ. Αναμένουμε την προσεχή συνεδρίαση του ΣΑΤΕ στις 19/12 για τη συζήτηση των ΠΔ για τα Επ.Δικαιώματα των υπολοίπων κρίσιμων ειδικοτήτων μας. Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί και να βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις. (σας στέλνουμε και την σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΕΜ)

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η προσεχής συνεδρίαση του ΚΔΣ της ΕΕΤΕΜ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15/12 στις 2.30 μμ στα Κεντρικά Γραφεία της Ένωσης. Θυμίζουμε ότι όλες οι συνεδριάσεις είναι "ανοικτές" στα μέλη της Ένωσης.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails