Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Επαγγελματικό περίγραμμα επιθεωρητών Hλεκτρικών Eγκαταστάσεων

Από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΚεΠις) και την ιστοσελίδα του, ενημερωθήκαμε για το νέο πιστοποιημένο επαγγελματικό περίγραμμα του Επιθεωρητή Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων.
Στο περίγραμμα αυτό περιγράφεται ένας νέος τομέας, αυτός του Ελέγχου Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων όπως αναλύεται στο Νέο Πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384. Στο συγκεκριμένο περίγραμμα αναλύονται επίσης οι απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες όπως επίσης και οι προτεινόμενες διαδρομές για την απόκτηση των προτεινόμενων προσόντων. Μεγάλο κομμάτι της συγκεκριμένης δουλειάς έχει γίνει από τον κο Σαρρή Γεώργιο, ο οποίος είναι και ένας από τους άριστα γνώστες του Προτύπου, αφού συμμετείχε και στην ομάδα συγγραφής του.
Για για την εκπαίδευση ελεγκτών - επιθεωρητών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384 και το γερμανικό σύστημα ελέγχου, οργανώνονται σεμινάρια στα θέματα ελέγχων, επανελέγχων & επιθεωρήσεων των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια και το περίγραμμα στο site του κου Σαρρή.
Το περίγραμμα είναι διαθέσιμο σε αρχείο Acrobat στο site του ΕΚεΠις




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails