Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

H Σύνοδος των Προέδρων των ΤΕΙ στην Καβάλα 1-3 Ιουλίου 2009.

Απο το kavalanet.gr
Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Στο ΤΕΙ Καβάλας θα φιλοξενηθεί η Γ’ Τακτική Σύνοδο Προέδρων και Αντιπροέδρων ΤΕΙ στην Καβάλα από 1-3 Ιουλίου 2009. Στη Σύνοδο, εκτός από τους προέδρους και αντιπροέδρους των ελληνικών ΤΕΙ, πρόκειται να συμμετάσχουν ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Παιδείας κύριοι Α. Σπηλιωτόπουλος και Σ. Ταλιαδούρος. Τις εργασίες της Συνόδου θα ευλογήσει ο μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλος ο Γ΄, ενώ η ατζέντα περιλαμβάνει σημαντικότατα θέματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως π.χ. τα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων ΤΕΙ, την πανεπιστημιοποίηση των ΤΕΙ και την πορεία της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα μας υπό το πρίσμα της Μπολόνια.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου θα διατεθεί χρόνος για την ενημέρωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ με τουλάχιστον δύο επίσημες συνεντεύξεις Τύπου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο της προαναφερόμενης Συνόδου, θα δοθεί διάλεξη εκ μέρους του μακαριώτατου Πατριάρχη Ιεροσολύμων και Πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλου του Γ΄ στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails