Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Οι φίλοι..

Κατά την τελευταία κοινοβουλευτική περίοδο ιδιαίτερο κοινοβουλευτικό έργο σε σχέση με τον κλάδο επέδειξαν οι παρακάτω βουλευτές :

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Ο Νυν Υφυπουργός Εξωτερικών ( εκλέγεται από την Β΄ Αθηνών) κατέθεσε Επερώτηση στον Υπουργό κο Χ. Φώλια για το Σχέδιο Π.Δ για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές και έκανε αρκετές παρεμβάσεις προς Υπουργεία σε σχέση με τα ζητήματα του Κλάδου.

Λευτέρης Αυγενάκης
Ο Βουλευτής Ηρακλείου κατέθεσε Επερώτηση στον Υπουργό κο Χ. Φώλια που απαντήθηκε από τον Υπουργό κο Χατζηδάκη για το Σχέδιο Π.Δ για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές. Παράλληλα με τις παρεμβάσεις του βοήθησε αρκετά την ένωση και στην ψήφιση του Νόμου ΄΄ Ρύθμιση θεμάτων Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα΄΄ όπου και ήταν εισηγητής.

Μιχάλης Παπαδόπουλος
Ο Νυν Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ( εκλέγεται από τον νομό Κοζάνης) κατέθεσε Επερώτηση στον Υπουργό κο Χ. Φώλια για το Σχέδιο Π.Δ για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές .Παράλληλα, κατέθεσε αρκετές φορές την βοήθεια του με επιστολές προς Υπουργούς και φορείς σε ζητήματα του Κλάδου.

Κώστας Κόλλιας
Ο Βουλευτής Κορινθίας κατέθεσε Επιστολή στον Υπουργό κο Χ. Φώλια για το Σχέδιο Π.Δ για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές

Απόστολος Κακλαμάνης
Ο τ. Πρόεδρος της Βουλής ( εκλέγεται από την Β΄ Αθηνών) κατέθεσε στον Υπουργό Παιδείας επερώτηση για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Παράλληλα, η βοήθεια του προς τον κλάδο ήταν πάντα αμέριστη και η ωριμότητα του λόγου του ήταν και είναι όπλο για την ένωση.

Άννα Διαμαντοπούλου
Η Βουλευτής ( εκλέγεται από την Α΄ Αθηνών) κατέθεσε Επερώτηση στον Υπουργό Παιδείας για το στάδιο που βρίσκεται η έκδοση των Επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Επερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας κατέθεσε και ομάδα 18 Βουλευτών με θέμα τα Επαγγελματικά Δικαιώματα. Η επερώτηση κατατέθηκε από τους : Μάρκο Μπόλαρη , Αηδόνης Χρήστος , Αλευράς Αθανάσιος , Αποστολάκη Μιλένα , Βαρβαρήγος Δημήτριος , Γκερέκου Αγγελική , Διαμαντοπούλου Άννα ,Δραγώνα Θάλεια , Καρτάλης Κων/νος ,Κεγκέρογλου Βασίλης , Λιάνης Γιώργος, Λιντζέρης Δημήτριος , Παντούλας Μιχάλης , Ραγκούσης Ιωάννης, Σακοράφα Σοφία , Τόγιας Βασίλης , Χυτήρης Τηλέμαχος και Απόστολος Κακλαμάνης.

Θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη εάν ξέχασα κάποιον κο Βουλευτή και τον διαβεβαιώνω ότι δεν είχα καμία πρόθεση για αυτό. Άλλωστε με το που καταλάβω ότι έγινε κάτι τέτοιο θα επανορθώσω άμεσα.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails