Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Τελικά υπάρχουν σύμμαχοι σε αυτόν τον Αγώνα μας?

Μετά την προκήρυξη των Βουλευτικών εκλογών της 4 ης Οκτωβρίου, είναι λογικό και επόμενο η κινητικότητα στα θέματα που μας απασχολούν ως κλάδος να έχουν περάσει σε ελάσσονα θέση στις εφημερίδες και στην κοινωνία της πληροφόρησης γενικότερα. Λογικό ακούγεται, αλλά η εγρήγορση και η αγωνιστικότητα μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καμφθεί ή να παραμεληθεί λόγω των ΄΄σειρήνων΄΄ που θα ακουσθούν όλες αυτές τις μέρες. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε και να κρίνουμε σωστά όλες τις προτάσεις και προγραμματικές δηλώσεις που μπορεί να έχουν ή θα ειπωθούν αυτό τον καιρό, κρατώντας πάντα επιφυλάξεις μέχρι την τελική πραγμάτωση τους για αυτές των τελευταίων ημερών. Πρέπει να κρίνουμε ανάλογα των δηλώσεων και του τρόπου πράξης των κομμάτων και των στελεχών αυτών ,όλο αυτό τον καιρό που πέρασε είτε μέσα στην Βουλή είτε έξω απο αυτή.



Είναι δεδομένο ότι σε κάθε κόμμα υπάρχουν και οι φίλοι αλλά και οι σκληροί πολέμιοι του Κλάδου. Δεν πρέπει να κρίνουμε τα κόμματα σύμφωνα με την αρνητική άποψη που μπορεί να μας έχει δημιουργηθεί - λόγω των πολέμιων μας -αλλά όπως και πιο πριν είπα λόγω των έργων και των πράξεων τους. Του Νομοθετικού τους Έργου τους δηλαδή. Μόνον τότε θα πρέπει να κάμπτονται οι επιφυλάξεις μας και Μόνον! Ο Νόμος μένει. Τα λόγια φεύγουν αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία. Απο την ίδρυση των σχολών μας και έπειτα, δείτε το Νομοθετικό έργο – σε σχέση με το χρόνο εξουσίας πάντα- των δύο ισχυρών κομμάτων. Απο εκεί και μόνον μπορείτε να έχετε εικόνα..
Όσο για τις μικρότερες πολιτικές δυνάμεις , τα λόγια τους – αφού πράξεις δυστυχώς δεν έχουν – είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά της Βουλής και στο μυαλό όλων μας!

Πέραν όμως των πολέμιων μας, έχουμε και τους ανθρώπους που ήδη έχουν καταλάβει την αδικία που λαμβάνουμε καθημερινά ,τους υποστηρικτές μας , τους συναδέλφους και φίλους μας μετά απο τόσα χρόνια κοινής πορείας.Αυτοί είναι οι σύμμαχοι μας. Αυτούς δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε σε καμία περίπτωση! Θα πρέπει να τους ενδυναμώσουμε, ώστε η φωνή μας να μπορεί να ακούγεται καλύτερα και πιο δυνατά! Όλοι σας ξέρετε για ποίους μιλάμε! Έχετε δει το πολιτικό έργο τους , τις παρεμβάσεις τους και τις επερωτήσεις τους για τον κλάδο. Αυτοί είναι οι εταίροι μας στην δύσκολη προσπάθεια μας.

Από τις τελευταίες εξελίξεις αντιλαμβανόμαστε ότι τελικώς και πάλι ΜΟΝΟΙ μας θα πρέπει να βγάλουμε πέρα τις εξελίξεις. Εμείς και οι υποστηρικτές μας. Ανεξάρτητα πολιτικού χώρου. Οι υπόλοιποι συναγωνιστές μας από ότι φαίνεται άρχισαν ήδη να υποχωρούν και μάλιστα
άτακτα …



Καιρός λοιπόν να τους ανταποδώσουμε σε όλους αυτό που τους αξίζει!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails