Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Ορίσθηκαν οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Παιδείας

Σε συνεργασία του Γιώργου Παπανδρέου, και της Υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου, ορίσθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας οι ακόλουθοι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς :


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Γενική Γραμματεία Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Κουλαϊδής Βασίλης, Καθηγητής Παιδαγωγικής του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου



Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας

Μητσός Αχιλλέας, Καθηγητής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, πρώην Γενικός Διευθυντής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



Ειδική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης

Παπάζογλου Βασίλειος, Καθηγητής στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, Ε.Μ.Π.

Ο κος Παπάζογλου συμμετείχε και στο Τραπέζι Διαλόγου που οργάνωσε ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2009, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης επί των προτάσεων του Κινήματος για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στη χώρα μας.

ΣΧΟΛΙΟ
Κατά τα άλλα κάποιοι καλόπιστοι έστελναν βιογραφικά .. Διότι ο Πολίτης Πάνω απο όλα! Το είπαμε! Γιατί δεν παίρνατε κατευθείαν τα ονόματα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για Γενικούς Γραμματείς και ταλαιπωρείστε Άδικα ?? Κατά τα άλλα, σας Ευχόμαστε Καλή Αρχή και Καλή Επιτυχία κε Γραμματέα στα Νέα σας Καθήκοντα. Μην ξεχνάτε ότι πλέον, είστε Ειδικός Γραμματέας ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ανώτατης Εκπαίδευσης όπως αυτή περιγράφετε απο την Εθνική Νομοθεσία και όχι όπως κάποιοι άλλοι την ευαγγελίζονται..


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails