Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Η «ελληνική πραγματικότητα» υπάρχει μόνο στο μυαλό εκείνων που δεν μπόρεσαν (ή δεν ήθελαν;) ποτέ να ξεφύγουν απο αυτήν..

Το παραπάνω μότο είναι απο το προσωπικό blog του Υφυπουργού κου Πανάρετου.

Τελικά κε Υφυπουργέ μάλλον είστε ένας απο αυτούς. Αυτούς που δεν (ήθελαν;) να ξεφύγουν απο την πάγια Ελληνική τακτική. Την τακτική του δυνατού που προσπαθεί να καταστρέψει τον πιο αδύνατο. Την τακτική των συντεχνιών και της Δια-δούλευσης.Για μια ακόμη φορά η πολιτική ηγεσία στέλνει στις καλένδες το θέμα των Επαγγελματικών Δικαιωμάτων των Τ.Ε.Ι.
Και ξέρετε γιατί υπάρχει η Ελληνική πραγματικότητα? Γιατί δεν υπάρχει συνέχεια έργου κε Υφυπουργέ.Και για αυτό φταίτε μόνον εσείς (οι πολιτικοί εννοώ).Αυτό δεν καταφέρατε να το αλλάξετε, άσχετα απο το τι λέτε περί πολίτη και νέων ιδεών. Μας μιλάτε για επιτροπές επί επιτροπών. Κουβέντα να γίνεται και σε δουλειά να βρισκόμαστε. Με λίγα λόγια είμαστε ξανά στην αρχή. Βέβαια έχουμε χάσει το χρόνο μας έχοντας απο του Αη Γιάννη ως και την Ανάσταση -τουλάχιστον- διαβουλευθεί σχέδια Π.Δ τα οποία τελικά θα αλλάξουν ή θα ξανά ''διαβουλευθούν''. Με λίγα λόγια η πρώτη ''διαβούλευση'' σας στα ήδη έτοιμα και διαβουλευμένα σχέδια Π.Δ απο την προηγούμενη κυβέρνηση, όχι μόνον ήταν άχρηστη - που ήταν απο την αρχή άχρηστη και το ξέρετε - αλλά μάλλον και παραπλανητική. Και ο Φαύλος κύκλος συνεχίζεται. Και αυτή την φορά με ''στατιστικές'' πιθανότητες ίσως να είναι και η μοιραία για τα Ιδρύματα μας και τους πτυχιούχους τους. Ως πότε θα πρέπει να συζητάμε τα αυτονόητα??
25 Χρόνια δεν ήταν αρκετά??

Τους Προέδρους μας τους είδαμε..
Να δούμε τώρα και ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ..
Αυτούς που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τους αγώνες τους..
Είναι άραγε ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα?
Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα να κάνουμε κοινούς αγώνες. Πτυχιούχοι Σπουδαστές ΜΑΖΙ και χωρίς παραταξιακές και κομματικές ίντριγκες.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails