Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΕΤΕΜ Αχαΐας: "Καταργήσατε το ΤΑΣ και αυτή τη δύσκολη ώρα του σεισμού αξιόλογοι επιστήμονες δεν μπορούν να βοηθήσουν"

Απο το The Best News

Στην επιστολή τους προς τον  Υπουργό  Υποδομών,  Μεταφορών & Δικτύων, τον Υπουργό Εσωτερικών,τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης  και ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής του Νομαρχιακού του Νομαρχιακού Τμήματος  της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας τονίζουν:
Κύριοι Υπουργοί,
Η Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος  της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, σας καλεί όπως άμεσα ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες που με δική σας ευθύνη διαλύσατε, στα πλαίσια της διαθεσιμότητας-κινητικότητας, των υπηρεσιών Τ.Α.Σ. & Τ.ΑΠ. ανά την Ελλάδα και μάλιστα στο Δυτικό Ανάπτυγμα της χώρας με τον μεγαλύτερο δείκτη σεισμικότητας στην Ευρώπη.


Ο σεισμός της 8ης Ιουνίου 2008 στην Αχαΐα παραμένει, μη ολοκληρωμένος, μετά την κατάργηση των υπηρεσιών σας Τ.Α.Σ. & Τ.ΑΠ. και παρά την δέσμευση του νόμου περί μεταφοράς του προσωπικού των παραπάνω υπηρεσιών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων, έως 31-12-2013, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα όλες οι διαδικασίες εκείνες (ΑΣΕΠ Αξιολόγηση), με αποτέλεσμα το πιο δυναμικό και επιστημονικά και τεχνολογικά άρτιο προσωπικό σας, να είναι ανενεργό και να παραμένει στα σπίτια του, αυτή την δύσκολη στιγμή του χθεσινού σεισμού των 5,9 rixter στην Κεφαλονιά.
Ζητάμε άμεσα εντός των επομένων ημερών όπως επισπεύσουν οι διαδικασίες, από τον ΑΣΕΠ και επανένταξη και λειτουργία των υπηρεσιών Τ.Α.Σ. & Τ.ΑΠ., έτσι ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι υπάλληλοι σας, στους κατοίκους της πληγείσας Κεφαλονιάς.
Κατόπιν όλων των παραπάνω ζητάμε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση εξασφάλιση των απαιτούμενων πιστώσεων ώστε να καταστεί δυνατή η αποκατάστασης των πληγέντων κτιρίων και του οδικού δικτύου.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails