Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2014


Αγαπητοί συνάδελφοι,

ως Τεχνολόγος Πληροφορικής και Δικτύων φρονώ ότι έφτασε επιτέλους η εποχή που η πλήρης αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών δεν θα αποτελεί απλώς έναν «παχουλό κωδικό» αναθέσεων, αλλά ένα πεδίο που μπορεί συνολικά να απογειώσει τη Διοίκηση, τις Υπηρεσίες, την Οικονομία. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος ώστε οι πολίτες να απεμπλακούν από τα γραφειοκρατικά γρανάζια, γεγονός που προϋποθέτει όμως μια «αλγοριθμική» λειτουργία των νόμων και των κανονισμών που ακόμα τελούν υπό δαιδαλώδη κατάσταση.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Δήμο Κορινθίων με το συνδυασμό "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Βασίλη Νανόπουλο. Επιτέλους είμαστε στο κατώφλι της αξιοποίησης των οπτικών ινών που ξεκίνησαν να εγκαθίστανται το 2007, όμως μετά το 2009 εγκαταλείφθηκαν. Ήρθε η ώρα οι πολίτες να δουν τις υποδομές να τους προσφέρουν ουσιαστικές υπηρεσίες.

Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου, dimotikes2014.balafas.gr για να βρείτε περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υποψηφιότητά μου.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails